top of page

Over ons

Oprichters

Voorzitter & Mede-oprichter

Al van toen de kleine Younes zijn mama naar rechtbankdrama's zag kijken, wist hij wat hij later zou worden: advocaat. En dat is hem intussen ook gelukt. Hij vond zijn plaats in een gerenomeerd internationaal advocatenkantoor en staat daar mee aan de wieg van internationale deals en beursnoteringen. Daarnaast publiceert hij regelmatig over verschillende juridische onderwerpen. Younes is de eerste van zijn familie die is gaan studeren en werd daarin altijd ondersteund en gemotiveerd door zijn omgeving. "Ik besef dat dat een ongelofelijke rijkdom is. Als dank probeer ik me in alle facetten van het leven te onderscheiden. Niet alleen op professioneel en academisch vlak probeer ik uit te blinken, ook op sociaal vlak – via (internationaal) vrijwilligerswerk – en sportief vlak – "ik ben een kickboxer – wil ik steeds het beste van mezelf laten zien".

Younes_edited.jpg

Younes Sebbarh

Gilles had van jongs af aan de drang om succesvol te zijn. Dat uitgangspunt is gebleven, maar wat hij daaronder verstaat is doorheen de jaren wél drastisch veranderd. In eerste instantie lag de focus op zijn carrière. Inmiddels vindt hij zijn dagelijkse intellectuele uitdaging als fiscaal advocaat in een internationaal advocatenkantoor. In de loop der jaren – en vooral tijdens zijn studentenjaren – komt het besef dat er meer is dan een carrière uitbouwen. Om het maximale uit het leven te halen, engageert hij zich op zoveel mogelijk gebieden. Gilles is auteur van meerdere juridische bijdrages, doet aan kickboxing en ziet “Belgian Lawyers for Africa – It’s Legal to Care” als het logische verlengstuk van zijn eerdere vrijwilligerswerk in Afrika.   

gilles HD_edited_edited_edited.jpg
media-studio.edited-file-name.jpg

Camille Degrave

Webdesign & Mede-Oprichter

Camille groeide op in de kleine Limburgse gemeente Hamont-Achel. Na het voltooien van zijn rechtopleiding, ging hij in 2018 aan de slag als advocaat in Brussel. Al vroeg in zijn studententijd, ontmoette Camille de mede-oprichters, waarna het drietal een uitzonderlijke vriendschap opbouwde. Niet alleen op carrièregebied, maar ook op sociaal en sportief vlak dagen zij elkaar dagelijks uit om het beste in hunzelf naar boven te halen.

 

Camille bezocht Afrika reeds als vrijwilliger in een weeshuis, waar hij de schrijnende situatie met eigen ogen heeft aanschouwd. Deze eye-opener maakte het pijnlijk duidelijk dat er nog zo veel mensen iedere dag hulp nodig hebben. Met “Belgian Lawyer’s for Africa – It’s Legal to Care!” hoopt Camille op grotere schaal een impact te genereren.

Gilles Leyssen

Financiën & Mede-oprichter

Team

Two Men Shaking Hands

Chinouk Van Baelen

Public Relations & Marketing

Dit is een van de eenvoudigste manieren om onze zaak te helpen. Wij geloven dat de beste manier om onze initiatieven succesvol te laten zijn, is dat de gemeenschap actief meedoet. Dit is een eenvoudige en efficiënte manier om bij te dragen aan het geweldige werk dat we doen bij Belgian Lawyers for Africa - It's Legal to Care!. Neem vandaag nog contact met ons op over hoe Werk met ons samen in zijn werk gaat.

Volunteers Serving Food

Omar Sebbarh

Operations

Wil je meedoen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doneer je tijd en profiteer van deze ongelooflijke kans om je steun te bieden. Het is een geweldige manier om een bijdrage te leveren aan onze zaak en alle kleine beetjes helpen om een betere toekomst te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe je kunt helpen.

bottom of page