top of page

Onze Ambassadeurs

Dana.jpg

Dana Winner

Dana Winner viert dit jaar 30 jaar carrière. Ze bouwde doorheen de jaren een indrukwekkend palmares op met meer dan 3,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, talloze prijzen en awards en meer dan 30 miljoen YouTube views voor haar versie van ‘One Moment In Time’. “Mijn leven staat inderdaad in het teken van muziek, maar toch wil ik me graag engageren voor wat echt van waarde is in het leven”.Op dit moment tourt Dana doorheen België, Nederland en Duitsland, met als kers op de taart een jubileumconcert op 9 november in een intussen bijna uitverkochte Lotto Arena. Vorig jaar was ze voor het eerst te gast als jurylid in The Voice Senior op VTM, maar ook met Afrika heeft Dana Winner natuurlijk een bijzondere band. Zij behaalde er meerdere grote successen en tourt nog regelmatig in Zuid-Afrika. “Als ik nu zie hoe drie jonge advocaten zo’n ambitieus project op poten zetten, kan ik dat alleen maar bewonderen en draag ik daar met plezier mijn steentje aan bij.

nawal.jpg

Nawal Farih

Nawal Farih is al jaren politiek geëngageerd. Na gewerkt te hebben op het kabinet van minister Jo Vandeurzen, kwam zij afgelopen verkiezingen zelf op. Meteen een enorm succes… Met maar liefst 12.344 voorkeurstemmen werd zij verkozen tot federaal volksvertegenwoordiger. Naast haar politieke carrière heeft Nawal een groot hart voor goede doelen. In het verleden organiseerde ze zélf een inzamelactie voor vluchtelingen en ondersteunde ze projecten voor kinderen met een levensbedreigende ziekte.  Het project “Belgian Lawyers for Africa – It’s Legal to Care!” spreekt haar bijzonder aan vanwege de onderliggende gedachte om structurele impact te maken. “Als politica probeer ik te werken aan een betere toekomst. Wanneer ik projecten zie die hetzelfde doel voor ogen hebben, sta ik hier volledig achter!”.

nabil_edited_edited.jpg

Nabil Mahjoubi

Nabil Mahjoubi werd in juni voor de derde keer in zes jaar tijd wereldkampioen kickboks. In zijn carrière vocht hij maar liefst 85 kampen, waarvan meer dan 30 op het allerhoogste niveau. Naast kickboks werd hij ook Belgisch en Europees kampioen in full contact. “Ik ben sinds jongs af aan bezig met vechtsporten. Het leerde mij discipline, doorzettingsvermogen, maar vooral dat je met een bepaald doel voor ogen grootse dingen kan bereiken.” Vandaag de dag probeert Nabil deze waarden over te brengen op de jeugd in zijn eigen kickboks-club in Koekelberg. In deze gym komen jongeren van alle afkomst, jongens en meisjes, samen om zich mentaal en fysiek uit te dagen. Het is hier dat Nabil de drie oprichters leerde kennen. “Ik zie wekelijks hoe gemotiveerd Younes, Gilles en Camille zijn om hun doelen te bereiken; ik wil dit project dan ook voor de volle 100% steunen!

bottom of page